Informatie

 

LOGOVERWERKING

Borduren

Machinaal borduren is een vorm van logoverwerking met een luxe uitstraling en de kwaliteit blijft ook op de lange termijn gewaarborgd. Borduren is geschikt voor nagenoeg alle kleding soorten.  Wij besteden ons borduurwerk uit aan één van de beste borduurprofessionals van Nederland, omdat  borduren een vak is dat alleen met jarenlange ervaring kan worden uitgeoefend.

Informatie over Borduren
Borduren
Eenmalige programma kosten: Ja
Staffelprijs: Ja, op basis van het aantal dat tegelijkertijd geborduurd wordt
Prijs is afhankelijk van: Machinetijd (het aantal steken)
Bijkomende kosten: Eventueel openen en sluiten van de voering

Seal logo's

Seallogo’s worden aangebracht met een combinatie van de juiste temperatuur en druk. Ook seallogo’s  zijn geschikt voor nagenoeg alle ondergronden (uitgezonderd breigoed). Met seallogo’s zijn er een behoorlijk aantal mogelijkheden om het logo een bepaalde uitstraling te geven:  één kleur, meerdere kleuren, full colour, borduurlook, fluorescerend, reflecterend, geperforeerd, etc. Wij gebruiken uitsluitend de best geteste seallogo’s die wij laten produceren in Zweden. Onze logo’s zijn industrieel en chemisch wasbaar (tot 90° C), zijn wasdroger- en strijkijzer besteding. Wij verdisconteren de kosten voor het aanbrengen van de logo’s NIET in onze verkoopprijs van de logo’s, maar berekenen dit apart. Dit heeft voor u als voordeel dat u over niet gebruikte logo’s , als gevolg van bijvoorbeeld een logowissel, ook geen kosten heeft gemaakt.
Informatie over Seallogo's
Seallogo
 Eenmalige programma kosten:  Nee
 Staffelprijs:  Ja, op basis van het aantal dat tegelijkertijd besteld wordt
 Prijs is afhankelijk van:  Uitvoering en formaat
 Bijkomende kosten:  Kosten voor het aanbrengen van de logo's

Badges

Badges zijn losse geborduurde of geweven logo’s  met een luxe uitstraling en waarvan de kwaliteit op de lange termijn gewaarborgd is. Badges worden na productie aangebracht door middel van opstikken, sealen of klittenband. Badges zijn geschikt voor alle kleding soorten.
Informatie over Badges
Badges
Eenmalige programma kosten: Ja
Staffelprijs: Ja, op basis van het aantal dat tegelijkertijd geproduceerd wordt
Prijs is afhankelijk van: Uitvoering en formaat
Bijkomende kosten: Kosten voor het aanbrengen op de kleding

BELASTINGDIENST EN BEDRIJFSKLEDING

De Belastingdienst beschouwt het kosteloos verstrekken van kleding als werkkleding als loon in natura. Toch kunt u uw werknemers kosteloos werkkleding verstrekken als de kleding aan bepaalde voorwaarden voldoet.

U mag de kleding kosteloos verstrekken als het voldoet aan één van de volgende voorwaarden:

 • De kleding is (bijna) alleen geschikt om tijdens het werk te dragen, zoals een laboratoriumjas, overall en een stofjas.
 • Op de kleding zitten één of meer duidelijk zichtbare beeldkenmerken die horen bij de werkgever(bijvoorbeeld een bedrijfslogo). Deze hebben samen een oppervlakte van ten minste 70 cm² per kledingstuk. De oppervlakte berekent u met een denkbeeldige rechthoek om de uiterste punten van het logo.
 • De kleding blijft aantoonbaar achter op de werkplek.
 • Uniform kleding. Een uniform is kleding die ook buiten de werkomgeving wordt geassocieerd met een bedrijf of beroep, dan is die kleding een uniform. Bijvoorbeeld de kleding van politie, militairen en stewardessen. Een zwarte broek met blauwe blazer van een chauffeur is dus geen uniform.

U vergoedt, verstrekt of stelt de kleding ter beschikking omdat de Arbeidsomstandighedenwet dit voorschrijft, zoals een paar veiligheidsschoenen.

U moet aan de volgende voorwaarden voldoen:

 • U hebt een arboplan.
 • De kleding is nodig volgens dat arboplan.
 • De kleding wordt vooral tijdens werktijd gedragen.
 • De werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen.

Stroomschema kosteloos te beschikking stellen:

WASSYMBOLEN EN INSTRUCTIES

Wasinstructies

VOORBEREIDING:
 • Lees de wasinstructie op het waslabel in de kleding
 • Sluit altijd alle ritsen
 • Zorg dat klittenband goed en overlappend op elkaar zit
 • Was bij voorkeur binnenste buiten
 • Stop kwetsbare kleding in een aparte waszak
 WASSEN:
 • De meeste wasmachines functioneren het beste met een volle trommel. Dat zorgt voor de meest zuinige, schone was. Bij een katoenprogramma vul je de trommel tot er ongeveer een vuisthoogte aan ruimte overblijft. Bij delicaat materiaal vul je de trommel voor ongeveer de helft
 • Op de meeste wasmachines zitten enorm veel verschillende wasprogramma’s. Toch gebruiken we maar een aantal wasprogramma’s regelmatig. Om het juiste wasprogramma te kiezen, sorteer je de was op het soort wasgoed wat bij elkaar gewassen mag worden. Op kleur, maar ook op textielsoort. Voor het juiste advies over temperatuur en delicaatheid van het geschikte programma, kijk je op het waslabel.
 • Een te hoge temperatuur kan het wasgoed beschadigen. Daarnaast kost het onnodig veel energie en dus geld. Maar een te lage temperatuur wast mogelijk niet al het wasgoed goed genoeg hygiënisch schoon. Ook is het aan te raden niet áltijd op lage temperaturen te wassen. Dat kan viezigheid en problemen veroorzaken. Draai daarom minstens 1 keer per maand een wasprogramma van 60°C of heter.
 • Gebruik voor wit of licht katoen een witwasmiddel en voor gekleurde en donkere kleding een wasmiddel voor bonte was. Voor fijne en/of wolwas gebruik je een speciaal wasmiddel. Voor zwarte was zijn er speciale zwartwasmiddelen.
 • Hardnekkige vlekken kun je voorbehandelen met een vlekkenmiddel. Wasballen, wasnoten of wasdoekjes wassen doorgaans niet goed schoon.
 • Voor een stralend schone was is de juiste hoeveelheid wasmiddel belangrijk. Met te weinig wasmiddel wordt de was minder goed schoon en ook wat grauwig. Teveel wasmiddel kan de vezels van kleding aantasten, waardoor het sneller slijt en kleur minder goed blijft. Met name breigoed is gevoelig voor teveel wasmiddel, hierdoor gaat het product vervilten. Voor de juiste hoeveelheid wasmiddel, houd je het beste het doseeradvies op de verpakking van het wasmiddel aan.
 • Gebruik je wasverzachter? Doe de aanbevolen hoeveelheid in het speciale wasverzachterbakje. De machine voegt het dan vanzelf aan het laatste spoelwater toe. Overschrijdt de aanbevolen hoeveelheid niet. Bij stretch broeken bij voorkeur geen wasverzachter gebruiken, de wasverzachter zorgt ervoor de stof te glad wordt en gaat schuiven (vaak gebeurt dit bij de achterzakken).
 • Laat na een wasbeurt de deur en het doseerbakje openstaan zodat de wasmachine kan drogen. Zo voorkom je geurtjes.
DROGEN:
 • Haal de was zo snel mogelijk uit de machine als het programma klaar is om het te drogen. Zo voorkom je kreukels en geurtjes in je wasgoed.
 • Drogen doe je bij voorkeur aan de waslijn. Het gebruik van een wasdroger heeft vele nadelen. De kleding slijt veel sneller, krimpt vaak overmatig en is veel duurder dan drogen aan de waslijn. Overigens mag niet alle kleding in de droger, check hiervoor het label.  Truien droog je het beste liggend.

ROUTEOMSCHRIJVING

De meeste navigatiesystemen sturen u niet naar de juiste locatie en laten u bij Poortugaal Noord afslaan! Dit is echter een doodlopende weg!!!

 • Neem op de A15 afslag 17 & 17a Hoogvliet Pernis.
 • Volg na deze afslag rechts de afslag 17a Pernis Havens 3100-4000.
 • Bij de stoplichten richting Havens 3100-3103 Gadering. Blijf deze hoofdweg volgen (weg maakt na verloop van tijd een bocht naar links en later weer een bocht naar rechts).
 • Bij de volgende bocht naar rechts ziet u in de bocht een rond gebouw van 8 etages met reclame van UPS.
 • Direct na deze bocht gaat u naar links richting P+R Tussenwater. De weg maakt een bocht naar links, zodat u langs de metro komt te rijden.
 • Als u het ronde gebouw net voorbij bent ziet u een bedrijven verzamelgebouw. Wij zitten aan de achterzijde van dit gebouw. U kunt het beste voor dit gebouw linksaf slaan en kunt u ons bedrijf vinden op nummer 138b.
  • Neem op de A15 afslag 17 & 17a Hoogvliet Pernis.
   Volg na deze afslag rechts de afslag 17a Pernis Havens 3100-4000.
  • Bij de stoplichten richting Havens 3100-3103 Gadering.
   Blijf deze hoofdweg volgen (weg maakt na verloop van tijd een bocht naar links en later weer een bocht naar rechts).
  • Bij de volgende bocht naar rechts ziet u in de bocht een rond gebouw van 8 etages met reclame van UPS.
  • Direct na deze bocht gaat u naar links richting P+R Tussenwater.
   De weg maakt een bocht naar links, zodat u langs de metro komt te rijden.

  Als u het ronde gebouw net voorbij bent ziet u een bedrijven verzamelgebouw.
  Wij zitten aan de achterzijde van dit gebouw.
  U kunt het beste voor dit gebouw linksaf slaan en kunt u ons bedrijf vinden op nummer 138b.

  Shopping Basket